مهمترین نکات تفاوت عربیکا و روبوستا
- دو نژاد دانه قهوه داریم: عربیکا و روبوستا.
- عربیکا و روبوستا نژاد قهوه هستند. مثل نژاد انسان است که سیاهپوست داریم و سفید پوست.
- دانه های روبوستا تلخ هستند. اما دانه های عربیکا معمولاً به ترشی می زند (نه همیشه).
- کافئین دانه های روبوستا بیشتر از عربیکاست.
- قیمت دانه قهوه عربیکا بیشتر از روبوستاست.
- قهوههای توی بازار معمولاً ترکیبی از دانه های روبوستا و عربیکاست. به این ترکیب می گوییم میکس یا بلند (Blend)
- پرکافئین ترین میکس، میکس 100 درصد روبوستا هست. خیلی هم تلخ است.
- کم کافئین ترین میکس، میکس 100 درصد عربیکا هست. معمولاً ترش است.
وقت دارید؟
پس بیایید کاملتر درباره تفاوت عربیکا و روبوستا حرف بزنیم.
در کل، دو نژاد دانه قهوه وجود دارد: عربیکا و روبوستا.
تمام دانههای قهوه، یکی از این دو نژاد است.
دقت کنید منظورمان نوع نوشیدنی قهوه یا روش درست کردن آن نیست. بلکه نژاد دانههای قهوه است.
عکس دو نوع دانه قهوه عربیکا و روبوستا را در زیر ببینید: